Verscherping coronamaatregelen m.i.v. maandag 29 november 2021

Avondbijeenkomsten
Na 17.00 uur mogen alleen erkende/geaccrediteerde opleidingen op onze locatie plaatsvinden. Overige vergaderingen, opleidingen en cursussen mogen voorlopig niet in de avond plaatsvinden en dienen uiterlijk om 17.00 te eindigen. Met de contactpersonen van deze reserveringen nemen wij contact op.

Opstelling zalen
De 1,5 meter afstand is weer verplicht. Dit betekent dat wij onze zalen zo inrichten (in examenopstelling) dat u op 1,5 meter kunt trainen of vergaderen. Voor erkend/geaccrediteerd onderwijs geldt deze afstandsregel niet maar hier zullen wij waar dat kan een 1,5 meter opstelling aanhouden. Mocht dat niet lukken dan nemen wij contact met u op om de alternatieven te bespreken.

Lunch, restaurant en Coffee lounges
Ook in het restaurant en in de Coffee lounges dient 1,5 meter afstand in acht genomen te worden. Dit betekent dat uw deelnemers geen gebruik meer kunnen maken van het restaurant en het buffet omdat we onvoldoende ruimte hebben om iedereen op 1,5 meter te placeren. Wij zullen de lunch weer naar de zaal brengen. In de Coffee lounges wordt drinken gepakt en meegenomen naar de zaal.
Wanneer de door u bestelde lunch aangepast moet worden nemen we contact met u op.

Annuleren
Mocht u vanwege deze verscherpte maatregelen uw bijeenkomst willen verplaatsen of annuleren dan kan dat nog altijd kosteloos.