Routebeschrijving

tekening van de ligging van accommodatie domstad in UtrechtBel ons direct: 030-29 27 777. U vindt ons op de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht.

Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Bereken de route met Google maps

Volop parkeergelegenheid

  • De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van onze locatie (P1 ligt direct aan de overzijde van de Graadt van Roggenweg). Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van € 16,- tot € 20,- (of € 4,- per uur).
  • Op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van ons pand, kunt u weliswaar gratis, maar zeer beperkt uw auto kwijt. Daarbij geldt vol=vol. Voor mindervalide gasten reserveren wij op uw verzoek graag een plek.
  • Let op: in de wijk rondom ons Cursus- en vergadercentrum is het betaald parkeren middels betaalautomaten (pinnen). De tarieven zijn door de gemeente bepaald en bedragen in 2019 € 4,13 per uur, € 28,85 voor een dagkaart (9.00 - 23.00 uur) en € 9,88 voor een avondkaart (19.00 - 23.00 uur).

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Utrecht

  • Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; dan Jaarbeurs aan de rechterzijde passeren, het parkeerterrein schuin oversteken volgens het kaartje. Bij de stoplichten de grote weg met sneltram oversteken, u ziet ons gebouw voor u in de zijstraat.
  • Met de sneltram halte Graadt van Roggenweg uitstappen, u ziet ons gebouw direct in de zijstraat ten westen van de halte.

Routebeschrijving auto

Wij adviseren om gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12, afrit 17, volg de borden naar P+R Westraven. Vlak voor de parkeergarage stapt u op de sneltram richting Utrecht en stapt u bij de halte Graadt van Roggenweg bij ons voor de deur uit.

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een goede routeplanner te raadplegen, rekening houdend met wegwerkzaamheden. Wij raden u aan om vooraf uw route te bepalen met behulp van de site.

  • Vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden.
  • Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Jaarbeurs/ NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg.
  • U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).

Parkeertip

Parkeer direct bij P1 van de Jaarbeurs, korte loopafstand, aantrekkelijk parkeertarief. Als u eenmaal bij ons pand gearriveerd bent dient u enigzins om te rijden om weer bij de parkeerterreinen van de Jaarbeurs te komen.

P+R Westraven

Wij attenderen u en uw gasten ook graag op de mogelijkheid van parkeren bij P+R Westraven. Gelegen direct aan de A12, voldoende overdekte parkeergelegenheid en met de sneltram naar halte Graadt van Roggenweg, bent u in 10 minuten bij Cursus en vergadercentrum Domstad. Dit alles voor slechts € 5,-. Meer informatie vindt u op slimutrechtin.nl