Routebeschrijving

tekening van de ligging van accommodatie domstad in UtrechtBel ons direct: 030-29 27 777. U vindt ons op de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht.

Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Bereken de route met Google maps

Volop parkeergelegenheid

 • De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van onze locatie (P1 ligt direct aan de overzijde van de Graadt van Roggenweg). Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van € 16,- tot € 20,- (of € 4,- per uur).
 • Op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van ons pand, kunt u weliswaar gratis, maar zeer beperkt uw auto kwijt. Daarbij geldt vol=vol.
 • Let op: in de wijk rondom ons Cursus- en vergadercentrum is het betaald parkeren middels betaalautomaten (pinnen). De tarieven zijn door de gemeente bepaald en bedragen in 2020 € 4,27 per uur, € 29,85 voor een dagkaart (9.00 - 23.00 uur) en € 10,22 voor een avondkaart (19.00 - 23.00 uur).
 • Parkeerregels Utrecht geldend voor mindervaliden in bezit van een gehandicapten parkeervergunning:
  Sinds 1 oktober 2020 heeft u behalve uw invalidenparkeerkaart ook een parkeervergunning gehandicapte nodig om gebruik te kunnen maken van uw parkeerkaart langs de openbare wegen in de buurt van Cursus- en vergadercentrum Domstad. Deze vergunning dient u zelf vooraf aan te vragen bij de gemeente Utrecht via parkeervergunning gehandicapte.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Utrecht

 • Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; dan de Volksbank aan de rechterzijde passeren, Graadt van Roggenweg (met de trambaan) volgen. Bij de tramhalte/stoplichten de weg oversteken, u ziet ons gebouw links voor u in de zijstraat.
 • Met de sneltram: halte Graadt van Roggenweg uitstappen, u ziet ons gebouw direct in de zijstraat ten westen van de halte.

Routebeschrijving auto

Wij adviseren om gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12, afrit 17 en vervolgens met de sneltram bij ons voor de deur uit te stappen.

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een goede routeplanner te raadplegen.
Korte omschrijving:

 • Vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden.
 • Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Volksbank en het NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg.
 • U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).
 • Parkeertip

  Parkeer direct bij P1 van de Jaarbeurs, korte loopafstand, aantrekkelijk parkeertarief. Als u eenmaal bij ons pand gearriveerd bent dient u enigszins om te rijden om weer bij de parkeerterreinen van de Jaarbeurs te komen.

  P+R Westraven

  Wij attenderen u en uw gasten ook graag op de mogelijkheid van parkeren bij P+R Westraven. Gelegen direct aan de A12, voldoende overdekte parkeergelegenheid en met de sneltram naar halte Graadt van Roggenweg, bent u in 10 minuten bij Cursus en vergadercentrum Domstad. Dit alles voor slechts € 5,-. Meer informatie vindt u op slimutrechtin.nl