Faciliteiten

Al onze ruimtes zijn standaard voorzien van een flip-over en/of whiteboard inclusief stiften, en een ledscherm of beamer, afhankelijk van de zaal. Ook één vaste internetaansluiting (voor de docent) is standaard in elke zaal aanwezig. Tevens hangt in alle ruimtes het telefoonnummer van de receptie waarnaar gebeld of een WhatsApp bericht gestuurd kan worden.

In het gebouw kan men gratis gebruik maken van een wifi verbinding (een persoonlijke dagcode is op te vragen middels een SMS, informatie is verkrijgbaar bij de receptie). Deze verbinding is geschikt voor basis internetgebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Wij kunnen op deze wifi verbinding geen garanties bieden.

Bij de receptie en elders in het gebouw zijn monitoren aanwezig, waarop uw bijeenkomst wordt aangekondigd met de juiste zaal. Wij kunnen hierop de door uw gewenste tekst plaatsen. Bij de receptie kunt u tevens terecht voor al uw vragen. De receptiemedewerker is u graag van dienst!

Audiovisuele media en ICT

Wij verzorgen daarnaast bijna alles op het gebied van audiovisuele media en ICT. Hieronder vindt u een gedeelte van de mogelijkheden waarin wij kunnen voorzien.

Ruimtehele daghalve dag
Geluidsinstallatie groot
inclusief 1 microfoon
Grote congreszaal/ Auditorium€   135,00
Geluidsinstallatie klein
inclusief 1 microfoon
Training/congreszaal t/m 80 personen€   105,00
Microfoon draadloos
revers, headset of hand
€    50,00
Catchbox
Draadloze werpmicrofoon in de vorm van een kubus waarmee u makkelijk en snel op een speelse manier uw publiek vragen kunt laten stellen
€    80,00
Uitbreidingsschermen
Vanaf 280 personen. Extra LED-schermen halverwege de zaal.

Grote congreszaal€    90,00€    55,00
Laptop voorzien van basis office-pakketv.a. € 50,00v.a. € 30,00

Genoemde prijzen zijn per dag/ per gebruik tenzij anders vermeld.
Prijzen zijn geldig van 1 augustus 2020 t/m 31 juli 2021 (onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen). De prijzen zijn inclusief 21% BTW.