cenv-domstad-30-catchbox-header

Faciliteiten

Al onze ruimtes zijn standaard voorzien van een flip-over en/of whiteboard inclusief stiften, en een ledscherm of beamer, afhankelijk van de zaal. Ook één vaste internetaansluiting (voor de docent) is standaard in elke zaal aanwezig. Tevens hangt in alle ruimtes het telefoonnummer van de receptie waarnaar gebeld of een WhatsApp bericht gestuurd kan worden.

In het gebouw kan men gratis gebruik maken van een wifi verbinding (een persoonlijke dagcode is op te vragen middels een SMS, informatie is verkrijgbaar bij de receptie). Deze verbinding is geschikt voor basis internetgebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Wij kunnen op deze wifi verbinding geen garanties bieden.

Bij de receptie en elders in het gebouw zijn monitoren aanwezig, waarop uw bijeenkomst wordt aangekondigd met de juiste zaal. Wij kunnen hierop de door uw gewenste tekst plaatsen. Bij de receptie kunt u tevens terecht voor al uw vragen. De receptiemedewerker is u graag van dienst!

Audiovisuele media en ICT

Wij verzorgen daarnaast bijna alles op het gebied van audiovisuele media en ICT. Hieronder vindt u een gedeelte van de mogelijkheden waarin wij kunnen voorzien. Cursus- en vergadercentrum Domstad beschikt over een beperkt aantal eigen livestreaming sets om uw bijeenkomst op een eenvoudige wijze hybride te maken. Wanneer u speciale wensen heeft of uitgebreide ondersteuning wilt tijdens uw hybride bijeenkomst dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

hele daghalve dag
Meeting Owl Pro
Een alles-in-een apparaat: een intelligente full HD-camera, speakers en microfoon met een bereik van 360 graden. Geschikt voor interactie met online deelnemers.
Hybride vergadering of training€   100,00
Livestreamset
Een professionele basis streaming set waarbij de focus ligt op de spreker en zijn voordracht | presentatie.
Samengesteld om te zenden; online deelnemers zijn in de betreffende ruimte hoorbaar, de fysiek aanwezige deelnemers zijn niet online hoorbaar.
Hybride training of presentatie€   175,00
Geluidsinstallatie groot
inclusief 1 microfoon
Grote congreszaal/ Auditorium€   135,00
Geluidsinstallatie klein
inclusief 1 microfoon
Training/congreszaal t/m 80 personen€   105,00
Microfoon draadloos
revers, headset of hand
€    50,00
Catchbox
Draadloze werpmicrofoon in de vorm van een kubus waarmee u makkelijk en snel op een speelse manier uw publiek vragen kunt laten stellen
€    80,00
Uitbreidingsschermen
Vanaf 280 personen. Extra LED-schermen halverwege de zaal.

Grote congreszaal€    90,00€    55,00
Laptop voorzien van basis office-pakket€ 40,00€ 20,00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en geldig voor bijeenkomsten die tot en met 31 augustus 2025 plaatsvinden. Bijeenkomsten na 31 augustus worden op basis van het huidige prijsniveau geoffreerd maar na bepaling van de nieuwe prijzen (medio mei) voor het dan geldende seizoen aangepast. Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bekijk de beschikbaarheid en maak direct een (optionele) reservering