Tot en met 31 maart 2020 gesloten i.v.m. preventieve maatregelen COVID-19

Op donderdag 12 maart heeft de overheid bekendgemaakt dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die tussen 13 maart 2020 en 31 maart 2020 plaatsvinden, worden afgelast. Alle betrokkenen zijn hierover inmiddels geïnformeerd.
De richtlijnen van de overheid stellen dat bijeenkomsten met minder dan 100 mensen gewoon plaats kunnen vinden. Cursus- en vergadercentrum Domstad neemt de gezondheid van haar medewerkers en gasten uiterst serieus en heeft besloten om ook de bijeenkomsten met minder dan 100 mensen tot en met 31 maart 2020 te verplaatsen dan wel te annuleren.

Wij vragen om uw begrip voor dit besluit en komen graag met u in contact om deze annulering verder af te handelen of naar een alternatieve datum te verplaatsen.
Het gebouw aan de Koningsbergerstraat 9 is gesloten, maar de afdeling reserveringen zal via telefoon en e-mail bereikbaar blijven.

Over reeds geannuleerde reserveringen voor deze periode komen eventuele annuleringskosten te vervallen.

De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus zijn beschikbaar via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland