Protocol KHN en noodverordening Veiligheidsregio Utrecht bekend

Op 6 mei 2020 heeft de overheid aangekondigd dat bepaalde maatregelen worden versoepeld. Vanaf 1 juni a.s. mogen bepaalde bijeenkomsten met maximaal 30 personen weer plaatsvinden. Op 1 juli a.s. wordt dit naar verwachting verruimd naar maximaal 100 personen. Tijdens de persconferentie op 6 mei 2020 is gezegd dat dit laatste ook geldt voor congreslocaties.

Inmiddels is het protocol van de KHN en de noodverordening van de veiligheidsregio Utrecht bekend maar heeft dit vooralsnog de vraag of wij open kunnen niet beantwoord.

Wij zoeken contact met de betrokken partijen om hier z.s.m. duidelijkheid over te krijgen, maar ook daar worden wij nog niet veel wijzer. Wij merken dat er ook bij onze collega bedrijven nog veel twijfels zijn.

Wij hebben ons vanzelfsprekend voorbereid op de verruiming zodat wij bijeenkomsten tot 30 (1 juni a.s.) en tot 100 personen (indien mogelijk vanaf 1 juli a.s.) weer kunnen accommoderen met inachtneming van de geldende richtlijnen. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat hierbij uiteraard voorop.

Grotere evenementen mogen tot in ieder geval 1 september a.s. niet plaatsvinden. Op dit moment heeft de overheid nog geen besluit genomen over de bijeenkomsten die na 1 september a.s. plaatsvinden. We volgen de aanwijzingen van de overheid, maar hopen dat grotere bijeenkomsten na 1 september a.s. weer bij ons georganiseerd en gefaciliteerd kunnen worden.