Over Domstad

Team van Cursus- en vergadercentrum Domstad

Bij Cursus- en vergadercentrum Domstad werken we met een hecht team van professionals. Cursus- en vergadercentrum Domstad wordt geleid door Roel Klaassen. Onze overhead houden we zo beperkt mogelijk. Dat betekent dat we werken met een ervaren cateringteam dat multi-inzetbaar is. Daarnaast is er een klein team voor reserveringen, boekingen en administratie.

Concept Cursus- en vergadercentrum Domstad

Ons zalen- en cateringaanbod hebben we voor een groot deel gestandaardiseerd op basis van jarenlange ervaring en in nauw overleg met onze gasten. Daardoor kunnen we een scherp prijsbeleid voeren. Uiteraard passen we ons aanbod graag aan op basis van uw aanvullende wensen.

Geen extra kosten

Er wordt ons wel eens gevraagd waarom er voor apparatuur "extra" betaald moet worden. De reden hiervoor is simpel: wij hebben deze kosten niet verwerkt in de zaalhuur, zodat u er ook niet voor betaalt als u er geen gebruik van wilt maken!

Best mogelijk ruimte

We streven naar een transparante samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarom geven we graag een offerte op basis van de best mogelijk ruimte (en bij passende indeling). We zijn er van overtuigd dat we een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden en staan garant voor onze kwaliteit en gastheerschap.