Medewerker Bediening en Banqueting (m/v)

Naast het verzorgen van de gewenste catering, wordt ook apparatuur klaargezet en assistentie verleend waar nodig. En voor het klaarzetten van een zaal moeten ook de handen stevig uit de mouwen. Dit doen we in een klein team van medewerkers.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

1. Uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het gereed maken van zalen, het gereedzetten van zaalmeubilair, AV apparatuur en serviesgoed, het gereedmaken en serveren van dranken, het ontruimen/afbouwen van zalen na afloop, volgens vastgelegde afspraken.

  • Voorbereiden van het gereed maken/zetten van de zalen aan de hand van de reserveringen; plannen van de werkvolgorde
  • Gereed maken van de bestellingen van dranken en gerechten, serveren in de zalen, in orde brengen van zalen tijdens pauzes, ontruimen van zalen na gebruik

2. Bedienen van gasten in het bedrijf. Daartoe ondermeer:

  • Opnemen van bestellingen en geven van informatie; indien nodig raadplegen van de 1e medewerker over bijzondere wensen van gasten; indien nodig doorgeven van bestellen aan directe collegae
  • Zo nodig zelf klaar maken van eenvoudige bestellingen ( dranken, lunches, snacks, etc)
  • Aanvoeren en serveren van bestellingen
  • Afruimen van de tafels

3. Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening zoals bijvoorbeeld:

  • Verzorgen van mise en place, dekken/klaarmaken van tafels, e.d.
  • Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten

4. Assisteren in het zelfbedieningsrestaurant.

  • Geven van informatie, opnemen en afrekenen van bestellingen
  • Klaarmaken van bestellingen (afbakken van snacks met behulp van o.a. frituurinstallatie, smeren en beleggen van broodjes, opmaken en bereiden van eenvoudige snacks)
  • Bijvullen van de verkoopvoorraden in o.a. de counter. In presentabele staat houden van de buffetunits
  • Opruimen en schoonmaken van counter, keuken, tafels en restaurantgedeelte. Afwassen van serviesgoed, materialen e.d. Afvoeren van afval.

5. Overige, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende

Functie eisen:

  • Pro-actief
  • Gastgericht
  • Georganiseerd
  • Flexibel
  • Hands-on mentaliteit

Ervaring met AV-/ICT-middelen is een pré. Eigen inbreng en creativiteit worden zeer gewaardeerd. De functie is zeer afwisselend en er wordt binnen een klein team in een goede sfeer gewerkt. We vragen je om minimaal 2 diensten in de week beschikbaar te zijn om zo het bedrijf ook goed te leren kennen.

Op zon- en feestdagen is Cursus- en vergadercentrum Domstad gesloten. In de zomervakantie is de cateringafdeling drie weken gesloten, tussen kerst en oud&nieuw één week. De schoolvakanties zijn in principe heel rustig en zal er weinig werkaanbod zijn.

Er wordt gewerkt volgens de Horeca CAO (Koninklijke Horeca Nederland), de functie is ingeschaald in functiegroep 3